Luni, 3 august, Korn va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 18:00, iar concertul trupei Korn va fi deschis de Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz, DJ Hefe & Planet H. Concertul face parte din turneul ce marcheaza 20 de ani de la aparitia primului material discografic Korn.

KornFoto: Emagic

Evenimentul, marca Sabotage, este organizat de Emagic si reprezinta primul show al trupei sustinut la Bucuresti.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si la partenerii afiliati, la pretul de 160 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) de la intrare, la pretul de 180 lei.

Din cauza lipsei locurilor de parcare in zona, organizatorii recomanda pentru deplasare folosirea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de ridesharing. In acest sens, Uber vine in ajutorul fanilor Korn si pune la dispozitie, in baza codului kornlive, curse gratuite catre si dinspre locatie in ziua evenimentului pentru cei ce si-au cumparat bilet la concertul Korn. Codul va fi valabil doar in ziua evenimentului, 3 august, catre sau dinspre Arenele Romane, pentru utilizatorii noi pe platforma Uber.

Accesul in incinta Arenelor Romane se va face pe la intrarea din Parcul Carol incepand cu ora 18:00. Posesorii de bilete early entry vor putea intra mai devreme, incepand cu ora 17:30. Tot la ora 18:00 va incepe si primul set al serii, cu DJ Hefe & Planet H, urmati de trupele Implant Pentru Refuz, Point Blank si Coma. Korn va urca pe scena in jurul orei 21:30.

In caz de ploaie, pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranța. In situatia in care vremea devine nefavorabila, spectatorii sunt rugați sa nu intre in panica si sa nu blocheze culoarele acoperite din dreptul cailor de acces/iesire.

Nu este recomandata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Jetoane pentru bauturi si mancare. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii august, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Pentru detalii de ultim moment, se recomanda accesarea site-ului www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.Romania, sau a paginii de eveniment Korn.