Biletele pentru concertele pe care trupa americana Manowar le va sustine la Cluj-Napoca si Bucuresti, in cadrul Gods And Kings World Tour, in 2016, au fost puse in vanzare la preturile de 175 de lei, respectiv 225 de lei, informeaza Mediafax.

Formatia heavy metal va concerta pe 19 februarie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 21 februarie 2016 in Pavilionul Central al Romexpo din Bucuresti.

"Revenirea noastra la Bucuresti este precum intoarcerea acasa, la familia noastra metal. Si, pentru prima data, vom canta in Transilvania. Eu am fost in Transilvania de multe ori si am fost si la Cluj. Puteti fi siguri ca vor fi niste show-uri speciale, nu doar pentru fani, ci si pentru noi", a spus Joey DeMaio, liderul trupei.

Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, "cea mai zgomotoasa trupa din lume". Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar a lansat 13 albume de studio, albume live, precum si numeroase single-uri, EP-uri, compilatii si DVD-uri, atragandu-si un numar impresionant de fani dedicati (numiti "Manowarriors" sau "Immortals").

Trupa a obtinut numeroase discuri de aur si platina si a sustinut peste 35 de turnee. Anul trecut, Manowar a lansat albumul "Kings Of Metal MMXIV", care a marcat implinirea a 25 de ani de la lansarea materialului discografic "Kings Of Metal".

Trupa a concertat de mai multe ori in Romania - in 2009, 2010 si 2012.