Concertul Pink Martini de luni, 5 Octombrie se muta la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Organizatorii au luat aceasta decizie din cauza interesului scazut a publicului fata de concertul din Cluj-Napoca si pentru ca evenimentul sa se poata desfasura in conditii optime. Pentru ca publicul care nu a aflat de modificarea locatiei concertului sa aiba timp suficient sa ajunga la Casa de Cultura a Studentilor, evenimentul nu va mai fi deschis cu Zoli Toth Project si va incepe la ora 20.30 cu Pink Martini.

Biletele mai sunt disponibile la categoria VIP - 250 de lei, la categoria Premium - 210 lei, la categoria I - 190 de lei, la categoria a II-a - 170 de lei si la categoria a III-a - 140 de lei si se gasesc in reteaua Eventim si la magazinele partenere.

Pink Martini ne invita intr-o calatorie muzicala in care vom putea trai vibratiile unor piese devenite deja clasice, dar si a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din cariera, "Dream a little dream". Din setlist nu va lipsi nici "Pana cand nu te iubeam", piesa preluata de catre grupul american de la legenda noastra autohtona, Maria Tanase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasica si latino vor incanta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numara si Sofia, Melania, Armanda si August Von Trapp, descendentii lui Captain si ai Mariei von Trapp (din versiunea originala The Sound of Music ce dateaza din 1965) vor pune in scena un show incredibil.

Un grup muzical cu o istorie impresionanta, Pink Martini a luat fiinta in 1994 in Oregon, la initiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfieste sa experimenteze noi "retete" compozitionale, dand nastere de fiecare data unui regal muzical care patrunde pana in adancul sufletului ascultatorului.

Concertul Pink Martini reprezinta o experienta de neratat, evenimentul fiind prezentat in premiera pentru publicul din Cluj Napoca de catre Phoenix Entertainment.