Antonio Sanchez & Migration va concerta in premiera in Romania pe 6 decembrie la Sala Radio, in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out. Bateristul american este compozitorul coloanei sonore a filmului Birdman, premiat cu 4 Oscaruri anul trecut. Nascut in 1971 in Mexic, Sanchez descopera tobele de la varsta de 5 ani. A studiat la Berklee College of Music si New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude in Jazz Studies. Are un master in Jazz Improvization, iar primul sau album solo (2007) a fost inregistrat alaturi de Pat Metheny (in al carui grup canta de 15 ani), Chick Corea, Chris Potter, David Sanchez si Scott Colley.

Concert_ANTONIO-SANCHEZFoto: Smile Media

Este detinatorul a 4 premii Grammy si a colaborat de-a lungul carierei cu Paquito D'Rivera, Danilo Perez, Avishai Cohen, Gary Burton, Dianne Reeves, Joshua Redman, John Patitucci, Dee Dee Bridgewater, compozitiile sale regasindu-se pe mai mult de 100 de inregistrari. Antonio Sanchez aduce pe scena cu propriul grup energia irezistibila a unui quartet nonconformist ce redefineste experienta de concert cu noul lor album, Meridian Suite-un disc pe care sunt prezente diferite influente muzicale din viata artistului, de la rock la free jazz, muzica contemporana, dar si alte genuri.

Grupul se afla in turneu european de cateva luni, reactiile fiind entuziaste in toate tarile in care au cantat. Pe scena, trupa alterneaza instrumentele electrice cu cele acustice, intr-un show de neratat unde ii vom vedea pe Antonio Sanchez-tobe, Seamus Blake-saxofon, John Escreet-pian, Matt Brewer-contrabas.

Antonio Sanchez marturiseste intr-un interviu acordat presei romane ca a auzit multe lucruri bune despre tara noastra si ca este nerabdator sa se intalneasca cu publicul de aici.

Program

Concertul Antonio Sanchez & Migration are loc pe 6 decembrie, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Biletele pentru aceste evenimente pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Creata de Twin Arts ca o platforma de concerte si experiente muzicale interactive, Jazz Night Out prezinta pe scenele din Romania cei mai importanti artisti de jazz ai lumii. Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Video