Trupa Vunk va lansa piesa-felicitare “Ce miracol sa te am!”, in ajun de sarbatori, pe 16 decembrie, la concertul “Hituri si Mituri” de la Hard Rock Cafe: “Nu este un colind si nici nu este despre iarna sau Craciun. Dar are linistea, bucuria si starea pe care le cauta toata lumea luna aceasta. Si mai este adevarat ca piesa aceasta, Ce miracol sa te am, se potriveste foarte bine cu momentul pe care-l traiesc acum”, marturiseste Cornel Ilie, care va petrece anul acesta primul Craciun alaturi de fetita lui.

VUNK - Hituri si mituriFoto: Afis concert

Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar si piese noi, printre care si single-ul, “Un Nou Univers” vor putea fi ascultate de fani la concertul de pe 16 decembrie, care este o aniversare a muzicii Vunk din ultimii 5 ani prin piese care au facut istorie. Single-ul “Ce miracol sa te am!” ce va putea fi ascultat in premiera de spectatorii de la Hard Rock Cafe, aduce o atmosfera de sarbatoare la acest concert pentru ca este dedicata oricarei persoane care, in aceasta perioada, vrea sa daruiasca bucurie celor din jur.

Piesa-felicitare poate fi, la propriu, cea mai potrivita urare si felicitare virtuala pe care o pot trimite toti cei care vor sa spuna unei persoane dragi “Ce miracol sa te am!” incepand chiar din seara concertului. Piesa - felicitare Vunk poate fi trimisa accesand www.vunk.ro si urmand cativa pasi simpli: dupa completarea destinatarului si expeditorului felicitarii muzicale, fiecare poate alege o combinatie de versuri, dar si o ilustratie, astfel incat toate felicitarile vor fi personalizate.

Pe 16 decembrie, la concertul “Hituri si Mituri” fiecare fan va putea avea felicitari fizice intr-o editie limitata realizata special pentru aceasta ocazie. Aceasta pentru ca nu putea exista moment mai potrivit decat aceasta aniversare-concert ca trupa Vunk sa le spuna fanilor care fac déjà parte din istoria sa “Ce miracol sa te am!” . Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri”, de pe 16 decembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe www.iabilet.ro si la locatia evenimentului.