Tiesto este primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016, festivalul care va avea loc in perioada 4-7 august in Cluj Napoca, anunta organizatorii, intr-un comunicat.

TIESTO a fost desemnat de-a lungul carierei sale Cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de catre Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani.

TIESTO este prezent la toate marile festivaluri de muzica si are colaborari cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend si multi altii.

Potrivit sursei citate, "primele abonamente pentru UNTOLD 2016 s-au pus in vanzare in urma cu trei luni, iar pana in prezent peste 26.000 de fani si-au achizitionat abonament, fara sa cunoasca line-up-ul festivalului".

Pe siteul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de Abonamente din categoria PreSale la pretul de 300 lei + taxe si un numar limitat de Abonamente VIP la pretul de 500 lei + taxe, ambele in varianta printed at home sau prin reteaua Eventim, adauga organizatorii, care mentioneaza ca vor fi disponibile si bilete de o zi, insa numarul acestora va fi limitat.

La prima editie a festivalului au participat peste 240.000 de oameni, pe scena fiind prezente nume precum AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE.