Hurts, Years & Years, The 1975, Sundara Karma si The Neighbourhood sint printre primele nume anuntate de festivalul care in 2016 va avea loc in zilele de 13 si 14 august, pe domeniul Stirbey din Buftea, o suburbie a Bucurestiului. Years & Years, The Neighbourhood si Sundara Karma vor canta in premiera in Romania.

HotNews.roFoto: Hotnews

Va fi al patrulea concert pe care britanicii de la Hurts il vor sustine in Romania. Acestia au mai cantat la Summer Well in 2012 si au filmat si doua videoclipuri la noi in tara. Este vorba despre Better Than Love si Sunday. Duol britanic este format din Theo Hutchcraft si Adam Anderson, iar printre cele mai cunoscute hituri ale lor se numara Wonderful Life, Stay si Somebody to Die for.

Years & Years sunt un trio format din Olly Alexander, Mikey Goldsworthy si Emre Türkmen. Acestia sint nominalizati la patru Brit Awards, iar printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara Take Shelter, King si Eyes Shut.

The 1975 este o trupă britanică de rock alternativ formată din Matthew Healy, Adam Hann, George Daniel şi Ross MacDonald. Va fi al doilea concert The 1975 in Romania, dupa ce in urma cu doi ani trupa a cantat tot la Summer Well.

Sundara Karma va concerta pentru prima oara in Romania la Summer Well 2016. Este o trupa din Anglia care abordeaza genul muzical indie, formata din Oscar Lulu, Haydin Evands, Ally Baty si Dom Cordell.

The Neighbourhood ("THE NBHD") este o trupă americană de rock alternativ, înfiinţată în Newbury Park, California, în 2011. Formaţia îi are în componenţă pe Jesse Rutherford, Jeremy Freedman, Zach Abels, Mikey Margott şi Brandon Abel Fried. Vor canta pentru prima oara in Romania.

Primele 1.500 de bilete vor fi puse in vanzare la pretul promotional de 195 lei + taxe. Acestea sunt disponibile in Orange Shop sau online pe eventim si easytickets.ro