Spellground Festival, un nou festival de muzica ce isi va face debutul in 2016, a anuntat primii headlineri: The Kooks si Royksopp. Britanicii de la The Kooks vor veni pentru prima oara in Romania, la festivalul Spellground, care va avea loc intre 12 si 14 august in provincie, in cadrul natural din vecinatatea Capidava de langa Cernavoda.

HotNews.roFoto: Hotnews

Britanicii de The Kooks vor concerta pentru prima oara in Romania, in cadrul festivalului de la Capidava. Muzica lor abordeaza stiluri indie rock si punk si a fost premiata cu Platina de 7 ori, in UK, Australia si Irlanda. Formatia a fost nominalizata la Brit Awards si s-a bucurat de locul intai in UK Album Charts.

The Kooks e o trupa britanica ce a luat nastere in 2004 si are la activ 4 albume de studio. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara "Naive", "Shine On" sau "Bad Habit".

Duoul norvegian Royksopp , unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume ale scenei electro internationale, revine la noi in tara la Spellground Festival 2016. Royksopp a devenit rapid unul dintre cele mai premiate nume ale Scandinaviei, trupa castigand de-a lungul timpului nu mai putin de sapte trofee Spellemann, prestigioasele premii ale industriei muzicale norvegiene. Trupa are la activ sute de concerte live, 5 albume clasate in topuri internationale si doua nominalizari la Grammy Awards.

La mai putin de 1 luna de la lansare si dupa 2000 de abonamente vandute, Spellground Festival lanseaza al doilea val de vanzare abonamente cu pret special si pachetul LOVEGROUND, un cadou ideal pentru Valentine's Day.

Loveground contine doua abonamente si un cort de doua persoane pe care il poti pastra dupa festival. Abonamentele pot fi cumparate in perioada 8-22 februarie.

Spellground este la prima editie si va avea loc in perioada 12-14 august 2016. In aceeasi perioada, la Bucuresti are loc Summer Well, care i-a anuntat saptamana trecuta pe Hurts, The 1987 si Years & Years.

Trupe internationale confirmate la Spellground Festival

THE KOOKS

RÖYKSOPP

OSCAR AND THE WOLF

AMBER RUN

SOUL CLAP

WOLF AND LAMB

PILLOW TALK

Trupe romanesti confirmate la Spellground Festival

ROBIN AND THE BACKSTABBERS

LES ELEPHANTS BIZZARES

BYRON

KARPOV NOT KASPAROV

LOUNGERIE II

THE BRAD PITTS