Rihanna, celebra cantareata de pop/rhytm si blues, va canta in premiera in Romania, pe 14 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Concertul face parte din turneul "ANTI World Tour", in care este promovat albumul cu acelasi nume, lansat de artista din Barbados, la inceputul acestui an. Potrivit organizatorilor, in Piata Constitutiei vor mai canta Sia, pe 17 august, si Steve Aoki, pe 15 august. Marti, 22 martie, incepand cu ora 16:00 se pun in vanzare biletele.

Afis concert Rihanna, Piata Constitutiei, 14 august 2016Foto: D&D East Entertainment

D&D East Entertainment a anuntat pe pagina de Facebook faptul ca Rihanna va canta in Romania, concertul urmand sa aiba loc in vara aceasta, pe 14 august, in Piata Constitutiei. Biletele se pun in vanzare marti, 22 martie, de la ora 16:00, prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Cu peste 45 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 210 milioane de piese descarcate in varianta digitala, Rihanna a ajuns un idol al noii generatii, dar si un artist de renume mondial. Pana in acest moment a lansat sapte albume in sapte ani, iar 13 dintre single-uri le ei au ajuns number one. A castigat opt premii Grammy si a ajuns cea mai vizionata artista pe Vevo/You Tube - cu 7 milioane de accesari.

Rihanna va prezenta la Bucuresti noul sau album numit "Anti", o productie 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds si Diamonds.

Potrivit D&D East Entertainment, in Romania vor concerta si cantareata Sia, pe 17 august, si Steve Aoki, pe 15 august, tot in Piata Constitutiei.

Sia este o cantareata australiana de muzica downtempo, pop si jazz. Ea a lansat sapte albume de studio si a castigat notorietate internationala la inceputul anilor 2010 multumita unor colaborari cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

Concertul pe care il va sustine australianca la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a albumului "This is Acting", ce contine piese compuse initial de Sia pentru alti artisti in voga, precum Adele sau Rihanna. Sia a primit anul trecut, 4 nominalizari la Grammy, in categoriile Record of the Year (Compozitia anului), Song of the Year (Piesa anului), Best Pop Solo Performance (Cea mai buna prestatie pop) si Best Music Video (Cel mai bun videoclip). Toate acestea pentru "Chandelier".

O alta premiera pentru Romania va fi prezenta dj-ului american Steve Aoki, care va concerta in piata Constitutiei pe 15 august. Steve Aoki este unul dintre regii muzicii electronice, aflandu-se in topul celor mai bine platiti DJ din lume. El reuseste sa aiba mai multe show-uri decat majoritatea dj-ilor celebri, cu peste 200 de zile pe an.