Britanicii de la The Chemical Brothers revin in Romania dupa o pauza de noua ani. Este anuntul facut luni, 28 martie, de organizatorii festivalului Summer Well care va avea loc in zilele 13 si 14 august, pe domeniul Stirbey din Buftea, o suburbie a Bucurestiului. Tot luni au fost anuntati si cei de la HONNE, trio-ul HAELOS, BØRNS si trupa britanica Blossoms. Printre artistii care vor urca pe scena Summer Well 2016 se mai numara Hurts, Years & Years, The 1975, Sundara Karma si The Neighbourhood.

HotNews.roFoto: Hotnews

Trupa The Chemical Brothers a fost infiintata in 1991 si este formata din Thomas Owen Mostyn Rowlands si Edmund John Simons. Anul trecut au lansat albumul "Born in the Echoes" si au cantat pe scenele celor mai mari festivaluri, precum Glastonbury, Rock Werchter, Reading si Leeds. Stilul lor imbina muzica electronica si dance-ul cu ritmuri rock si rap.

Britanicii au mai cantat in Romania in 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

The Chemical Brothers, Blossoms, BØRNS, HONNE si HAELOS sunt ultimii artisti anuntati la Summer Well 2016.

Line-up-ul de la Summer Well este complet, dupa ce luna trecuta am aflat primele nume care vor urca pe scena festivalului. Acestea sunt Years & Years - trio-ul format din Olly Alexander, Mikey Goldsworthy si Emre Turkmen, nominalizati la patru Brit Awards ; Hurts- pentru a patra oara in Romania, au mai cantat la Summer Well in 2012 si au filmat doua videoclipuri la noi in tara: Better Than Love si Sunday; The 1975 revin in Romania dupa ce in urma cu doi ani au cantat tot pe scena Summer Well; The Neighbourhood si Sundara Karma.

Abonamentele de doua zile sunt disponibile la pretul de 275 lei + taxe si se pot cumpara din Orange Shops sau online de pe easytickets.ro, eventim.ro sau seetickets.com.

Citeste si Cine canta la Summer Well 2016! Primele nume anuntate