Indragita trupa Maroon 5 va veni pentru prima oara in Romania, pe 5 iunie. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din turneul de promovare a albumului "V", turneu inceput in februarie 2015 in America. "V" este o descriere a calatoriei grupului pana in prezent si capteaza esenta hit-urilor Maroon 5. Biletele se pun in vanzare miercuri, 30 martie, incepand cu ora 16.00.

Afis Concert Maroon 5, in Piata ConstitutieiFoto: D&D East Entertainment

Maroon 5 este una dintre cele mai longevive trupe de muzica pop. A castigat primul dintre cele trei premii Grammy la categoria Best New Artist in 2005 si a vandut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. Maroon 5 a castigat milioane de fani chiar de la lansarea albumului lor de debut "Songs about Jane", ce s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute piese de pe acest album se numara "She Will Be Loved", "This Love" si "Harder to Breathe".

In 2007 lanseaza albumul "It Won't Be Soon Before Long", ce include hit-uri precum Makes Me Wonder si If I Never See Your Face Again. Au urmat albumele "Hands All Over" (2010), ce contine single-uri precum Misery si celebrul Moves Like Jagger, "Overexposed" (2012) si "V" (2014), sound-ul formatiei evoluand treptat dinspre pop rock si rock alternativ catre un pop mai pronuntat.

"V" este albumul cu numarul 5 al trupei si contine, printre altele, single-urile "Maps", "Animals", "Sugar", "This Summer's Gonna Hurt like a Motherfucker" si "Feelings". Videoclipul melodiei Sugar, emblematica pentru grup si nominalizara in cadrul premiilor Grammy, are peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube.

Biletele pentru concertul Maroon 5 care va avea loc pe 5 iunie in Piata Constitutiei, pot fi cumparate incepand de miercuri, 30 martie, ora 16.00 de pe Eventim.