Trupa germana Scorpions va sustine un nou concert in Romania, pe 16 iulie, la Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Romexpo si face parte din tuneul mondial al trupei "Return to Forever/ 50th Anniversary Tour". Va fi cel de-al saselea concert sustinut de Scorpions la noi in tara.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe 16 iulie, fanii Scorpions vor putea asculta live piesele de rezistenta din repertoriul acumulat de catre membrii Scorpions in cei peste 50 de ani de cariera. Melodii precum Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane sau Send me an Angel se vor auzi la Romexpo, in acelasi loc in care trupa a cantat si in 2013.

Balada The Wind of Change, lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991.

Scorpions este una dintre cele mai apreciate rock din Europa din ultima jumatate de secol, reusind sa inspire fiecare generatie. Originara din Hanovra, formatia a fost infiintata in 1965 si are in componenta cinci muzicieni ce provin din tari diferite.

Trupa a lansat in 2015 cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever". Ca prim single al albumului, a fost promovata piesa We Built This House, ce rememoreaza cei 50 de ani de muzica daruiti de formatie fanilor sai.

Pana in prezent, formatia a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, fiind inclusi de Vh1 in topul Greatest Artists of Hard Rock.

Concertul Scorpions de pe 16 iulie 2016 este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.