Mai multi artisti care au definit muzica din anii '80 si '90, printre care Bonnie Tyler, Smokie, E-Type. Mr. President, Dr. Alban si No Mercy, vor canta in luna iunie la Cluj-Napoca, in cadrul celei de-a opta editii a Transylvania Music Event, desfasurata sub genericul "We Love Retro".

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe 16 si 17 iunie generatia celor de 25-45 de ani va avea ocazia sa isi reaminteasca de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminite si a petrecerilor cu colegii de scoala. Atmosfera celor mai marcanti ani din istoria recenta a Romaniei va fi recreata in detaliu prin decoruri speciale la "We Love Retro", promit organizatorii.

Tot acestia dau asigurari ca in zilele de 16 si 17 iunie va fi organizata cea mai mare petrecere retro a anului. Pe scena Transylvania Music Event vor urca Bonnye Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban si No Mercy.

Alaturi de Bonnie Tyler si Smokie va urca pe scena si trupa clujeana Semnal M.

Evenimentul se va desfasura in Sala Polivalenta si va fi impartit pe doua seri, prima seara fiind dedicata muzicii rock, iar a doua seara muzicii dance si nu numai.

Biletele se pun in vanzare vineri, 8 aprilie.

In editia din 2015, "Transylvania Music Events" (TME) i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack si Down Low.