Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia "O mio babbino caro". Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

HotNews.roFoto: Hotnews

Laura Bretan a trait in Chicago, unde s-au facut mai multe reportaje TV despre talentul sau, a avut spectacole si a participat la competitii pe care le-a si castigat.

In 2015 s-a intors in Romania impreuna cu parintii pentru a participa la inmormantarea bunicului sau si atunci a decis sa participe la preselectiile show-ului de televiziune Romanii au talent.

Pe scena de la Romanii au talent, Laura a cantat piesa "O mio babbino caro" si a reusit inca de la primele acorduri sa-i impresioneze pe jurati si sa ridice in picioare o sala intreaga.

Laura Bretan - Romanii au talent

Posted by Laura Bretan on Friday, 8 April 2016

Duminica, tanara cantareata a postat un mesaj video pe contul sau de Facebook prin care le multumeste tuturor pentru gandurile bune.

"Va multumesc din suflet pentru minunatele complimente si gandurile bune. A fost o mare bucurie pentru mine sa vad ca atata lume ma apreciaza. Multumesc Domnului pentru harul pe care mi l-a dat, multumesc familiei mele si profesoarei mele de canto. Va iubesc pe toti", se arata in mesajul postat de Laura Bretan pe Facebook.

Posted by Laura Bretan on Sunday, 10 April 2016

Si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 4 ani, apoi si-a perfectionat talentul sub tutela profesorului de muzica din Chicago, Cristian Dumetrana, de origine romana.

Laura Bretan este cea mai tanara cantareata de la Chicago Music Awards si a fost nominalizata pentru premiul Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani. A castigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani pentru interpretarea piesei Nessun Dorma, a lui Puccini, si concursurile Stars of Tomorrow Night si New York City's de la Apollo Theater.