Cantareata de blues-rock, americana Beth Hart va sustine pe 17 iunie, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, potrivit unui mesaj postat de aceasta pe pagina sa de Facebook. Va fi a doua oara cand Beth Hart canta in Romania. Ea a mai concertat in Bucuresti in urma cu un an, atunci cand a promis ca va reveni la noi in tara.

Beth HartFoto: Talentivity

Potrivit site-ului oficial al artistei, ea va canta pe 17 iunie, la Sala Palatului, de la ora 20.00. Pe scena, alaturi de Beth Hart vor mai urca Jon Nichols (chitara), P.J. Barth (chitara), Bob Marinelli (bas) si Bill Ransom (tobe).

Anul trecut, cantareata si-a inceput spectacolul din Bucuresti cu piesa "Mama", pe care a cantat-o acompaniata doar de pian. "You Belong to Me" si coverurile "I'll Take Care of You" (Bobby "Blue" Bland) si "I'd Rather Go Blind" (Etta James), au fost ultimele piese cantate de Beth Hart la show-ul din capitala. Tot atunci le-a promis fanilor ca va reveni in Romania.

Beth Hart si-a facut debutul muzical in 1993 cu albumul "Beth Hart and the Ocean of Souls". De-a lungul anilor, artista a mai scos sapte materiale discografice solo si doua albume inregistrate alaturi de chitaristul si compozitorul Joe Bonamassa ("Don't Explain", 2011, si "Seesaw", 2013).

Concertele cantaretei sunt sold-out in Europa, Statele Unite si Australia. Artista a fost nominalizata la Premiile Grammy si a castigat mai multe discuri de platina.

Beth Hart se afla in prezent in turneu si pregateste un nou album.