Una dintre cele mai indragite formatii britanice, celebra trupa James, despre care se poate spune ca a fost in fruntea miscarii de indie-rock in anii ‘90, va canta pentru prima oara in Romania, in cadrul Lazy Monday. Evenimentul va avea loc intr-o zi de luni, pe 11 iulie, la Bucuresti. Mai exact, la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau. Grupul britanic va fi cap de afis al Lazy Monday, iar organizatorii vor anunta in curand inca doua nume care vor urca pe aceeasi scena, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

HotNews.roFoto: Hotnews

James este o trupa ce a luat nastere in Manchester, Anglia, in 1981. Trupa a fost in fruntea miscarii de indie rock in anii ‘90 cand a lansat o serie de piese foarte populare cum ar fi “Sit Down” si “Laid”, iar stilul trupei este definit de vocea solistului Tim Booth.

James are la active 14 albume de studio, peste 25 de milioane de albume vandute si o serie de cantece devenite hit-uri in intreaga lume. Cele mai cunoscute single-uri ale grupului britanic sunt, printre altele, "Born of Frustration", "She’s a Star" si "Getting Away With It (All Messed up)".

Cel mai recent album James, „Girl At The End Of The World”, a fost lansat pe 18 martie si a intrat direct pe locul 1 in topul din Anglia. Albumul contine piese precum “Dear John”, “Nothing But Love” si “To My Surprise”.

Biletele pentru evenimentul Lazy Monday sunt disponibile online pe EventBook.ro si in librariile partenere. Pana pe 15 mai au preturi promoționale: 150 de lei -in picioare, 170 și 190 (VIP) – cu loc.