După „Winds Apart”, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio într-o abordare indie/electro: „Eternity for Dummies”! Trupa continuă promovarea albumului printr-un nou concert la Bucuresti, pe 6 mai la Clubul Tăranului (Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetăriei). În deschidere îi vor avea ca invitati pe timisorenii de la Melting Dice.

The AmsterdamsFoto: Afis concert

De pe noul album The Amsterdams cunoasteti deja piesa Arrows, care are acum si un videoclip oficial! Acesta a fost realizat de către Creative Division, producător Sorin Cucu, regia Andrei Lupu si Cristi Nedelciu.

Albumul „Eternity for Dummies” este lansat sub egida Universal Music România. Acesta este deja disponibil în format fizic în librăriile Cărturesti, în magazinele emag.ro si getmusic.ro, precum si digital pe iTunes, Deezer, Spotify si alte platforme - https://UMR.lnk.to/EternityForDummiesFP

Alături de The Amsterdams vor cânta Melting Dice, o tânără formatie din Timisoara care va prezenta videoclipul noului single „Inert”. Muzica trupei poate fi incadrata la rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul si interpretarea vocală te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

Asadar pe 6 mai de la ora 21:00 la Clubul Tăranului va puteti bucura de concertul celor de la The Amsterdams ascultand piesele de pe cel mai nou album al lor, Eternity for Dummies! Invitati – Melting Dice (alternative rock, Timisoara). Biletele se găsesc în avans în reteaua www.iabilet.ro si costă 25 de lei.

The Amsterdams:

Andrei Hategan (voce, chitară)

Andrei Ungureanu (chitară)

Augustin Nicolae (bass, backing vocals)

Ovidiu Bejan (chitară, synth, backing vocals)

Chris Olsman (tobe)