Beth Hart, cantareata si compozitoarea de blues-rock, ce va reveni in Romania pentru a sustine cel de-al doilea concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 iunie, a lansat saptamana trecuta, videoclipul melodiei "Mama, This One's for You". Clipul a fost lansat chiar in ajunul Zilei Mamei din Sttatele Unite.

Beth Hart a lansat un clip dedicat mamei saleFoto: Captura YouTube

”Acest cantec este pentru ea. Imi iubesc mama mai mult decat imi pot imagina!” a spus cantareata nominalizata la premiile Grammy in debutul videoclipului.

Piesa ”Mama, This One's for You” este inclusa pe cel mai recent album lansat de cantareata americana, "Better Than Home". Prin acest clip artista ii cere iertare mamei sale pentru momentele grele prin care a facut-o sa treaca. Cantareata se refera la istoria dramatica a familiei sale, la dependenta sa de alcool, droguri, dar si la momentele dure asociate cu diagnosticul ei de bipolaritate.

La randul lor, fanii au trimis inregistrari video cu mamele lor, care se regasesc in clipul lui "Mama, This One's For You".

Beth Hart va sustine cel de-al doilea concert in Romania pe 17 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului.

Biletele cu preturi de 250 lei la categoria VIP, 190 lei la categoria I, 150 lei la categoria 2, 120 lei la categoria 3 si 90 de lei la categoria 4 pot fi cumparate de pe www.vreaubilet.ro si de pe www.eventim.ro .