Trupa Robin and the Backstabbers va deschide concertul The Hollywood Vampires, formatia formata din Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp, Duff McKagan si Matt Sorum, care va avea loc pe 6 iunie, la complexul Romexpo din Bucuresti. Romania este una dintre cele 5 tari europene si singura din aceasta zona geografica in care vor canta cei de la The Hollywood Vampires.

Robin and the Backstabbers canta in deschiderea concertului Hoolywood VampiresFoto: Phoenix Entertainment

"E o mare onoare! Abia asteptam sa ne reintalnim cu totii si sa stam la povesti. Vom redeschide volumul Arhanghel'sk, ne vom aminti de drumul dinspre Stalingrad si - cine stie! - poate ne vom uita un pic pe harta si la ce ni se asterne inainte. Cu emotie, cu nerabdare, sa sune muzica din cantece!" au declarat cei de la Robin and the Backstabbers, informeaza organizatorii Phoenix Entertainment.

Inovativi, non-conformisti si poetici, Robin and the Backstabbers si-au castigat un loc de cinste in topul celor mai apreciate formatii romanesti din arealul alternative.

In 6 ani de istorie, trupa formata la initiativa lui Andrei Robin Proca si-a trecut in palmares perfomante importante. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vandute albume in prima luna de la lansare (topurile Carturesti si iTunes Romania).

Castigand distinctiile "Cel mai bun rock alternativ" si "Artistul anului" la Gala On Air Music Awards 2013, trupa si-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi si festivaluri open air.

Al doilea album al formatiei, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel'sk, a aniversat deja un an, fiind lansat oficial pe 8 mai 2015 si a inregistrat cifre de vanzari notabile pentru esalonul alternative din Romania.

Hollywood Vampires concerteaza in premiera in Romania pe 6 iunie 2016 la Romexpo din Bucuresti. Formatia va aduce un tribut artistilor de valoare care au murit. Astfel, publicul va putea fredona alaturi de trupa piese apartinand lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead si nu numai.

Grupul The Hollywood Vampires, in care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970. In 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry, chitaristul Aerosmith, pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 Mai 2016.

Pe 11 septembrie 2015, The Hollywood Vampires a lansat albumul omonim de coveruri, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa se distreze in anii '70 consumand alcool la discretie. Din acest grup faceau parte, printre altii, John Lennon si Harry Nilsson.

Pe langa piesele semnate de Led Zeppelin, T-Rex sau Jimi Hendrix, albumul contine si cantece compuse de Johnny Depp si Alice Cooper. Pentru acest album, trupa a colaborat cu nume precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson si Dave Grohl. Alice Cooper si Joe Perry au mai cantat in Bucuresti in 2007 si 2010.

Romania este una dintre cele 5 tari europene si singura din aceasta zona geografica in care vor canta cei de la The Hollywood Vampires.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achizitiona din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.