Peste doar cateva ore vom avea bucuria sa-l vedem la Sala Radio pe Ara Malikian, celebrul violonist spaniol de origine libaneza.

Ara MalikianFoto: webPR.ro

Categoriile II si III de bilete sunt sold out si au mai ramas foarte putine bilete la categoria I in vanzare.

”Ca sa fiu sincer, sunt foarte emotionat ca voi canta in Bucuresti, consider ca scoala romaneasca de vioara este una dintre cele mai importante si stiu ca publicul are standarde inalte. Vreau sa

fac deci un concert foarte bun si sunt fericit ca am aceasta ocazie.” - Ara Malikian

Ara Malikian este fara indoiala unul dintre cei mai versatili si expresivi violonisti ai generatiei sale, un autentic rapsod al timpurilor noaste. Arta sa trimite constant atat la originile armene , cat si la vasta experienta dobandita de-a lungul carierei, sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientala, central-europeana, argentiniana, sau spaniola.

Violonistul isi creeaza astfel un limbaj propriu prin care muzica clasica, compozitiile proprii, prelucrari ale unor teme celebre, precum si adaptari ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse in fata marelui public intr-o forma seducatoare si accesibila tuturor.

Ara Malikian se afla in turneu cu un proiect ce are o semnificatie speciala pentru el. Numit ¬15¬, proiectul marcheaza incheierea unui ciclu in cariera si se vrea a fi un omagiu adus de catre muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte sustinute in fiecare colt al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul sau unic si conceptul de spectacol iesit din tipare, impredictibilul violonist, insotit de muzicieni de marca, promite la Bucuresti un show de neuitat.

Program

Concertul Ara Malikian 15 are loc in aceasta seara de la ora 20￯00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Mai este in vanzare un numar limitat de bilete la pretul de 175 de lei ce pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si la punctul de vanzare Eventim de la Sala Radio, in aceasta seara.

Video