In doar 6 zile, Bucurestiul va gazdui unicul show din estul Europei al celui mai in voga supergrup al momentului, Hollywood Vampires, format din Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry, Robert DeLeo si Matt Sorum. Pe 6 iunie la Romexpo vom fi martorii unui eveniment de anvergura, cu personalitati de top in prim-plan si cu o productie majora. Nu rata unica sansa de a fi alaturi de Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry la cel mai mare rock'n'roll party in pur stil American.

HotNews.roFoto: Hotnews

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achizitiona in continuare din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.

Biletele vor fi disponibile si la casa de bilete situata la intrarea in spatiul de concert.

Copiii, indiferent de varsta, trebuie sa posede bilet de acces si trebuie insotiti de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie.

Portile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe se va ocupa sa incalzeasca atmosfera pana la inceperea show-ului trupei Robin and the Backstabbers de la ora 19:30. La ora 21:00 este programata intrarea spectaculoasa in scena a supergrupului Hollywood Vampires.

Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expozitiei.

Pentru confortul si siguranta spectactorilor, organizatorii transmit urmatoarele informatii si reguli de acces.

La intrarea in spatiul evenimentului, vor fi amplasate detectoare de metale, iar publicul va fi verificat cu scopul de a nu introduce obiecte interzise, mentionate aici: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomanda pelerinele. In zona de eveniment produsele se vor putea achizitiona pe baza de jetoane. Pretul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloacele de transport in comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou pana la statia Aviatorilor si/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 pana la 23:00. Din cauza numarului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandata utilizare transportului public.

Totodata, va reamintim ca toti cei care isi vor deschide un cont UBER vor putea merge spre concert sau se vor putea intoarce acasa, fara nicio grija, beneficiind de o reducere de 25 de lei, folosind codul phoenixentertainment.