Cel mai asteptat concert al verii se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar cateva zile pana cand Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo & Matt Sorum vor lua cu asalt scena de la Romexpo pentru un show unic, un party in pur stil american.

Formatia a aterizat la Bucuresti si este foarte curioasa sa descopere Romania. Johnny Depp a tinut sa transmita personal un mesaj catre fani, pe care ii asteapta in numar cat mai mare la concertul de pe 6 iunie.

Mesajul superstarului american

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achizitiona in continuare din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei. Biletele vor fi disponibile si la casa de bilete situata la intrarea in spatiul de concert.

Hollywood Vampires au ales doar 5 tari europene in care sa concerteze anul acesta, printre care si Romania, show-ul de la Bucuresti fiind singurul din estul Europei.

Formatia vine la noi in tara in acelasi an in care au cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribute lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.

Trupa a luat fiinta in urma cu 3 ani, cand Alice Cooper, impreuna cu bunii sai prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au intalnit si au decis sa duca mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretand piesele colegilor de breasla care nu se mai afla printre noi, dar care vor trai vesnic gratie mostenirii culturale si muzicale pe care au lasat-o.

Pe 6 iunie, portile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe se va ocupa sa incalzeasca atmosfera pana la inceperea show-ului trupei Robin and the Backstabbers de la ora 19:30. La ora 21:00 este programata intrarea spectaculoasa in scena a supergrupului Hollywood Vampires. Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expozitiei.