Toti absolventii examenului de Bacalaureat care obtin nota 10 vor primi cate un abonament pentru cele patru zile la festivalul Untold, ce va avea loc la Cluj-Napoca intre 4 si 7 august. In plus, pentru tinerii care reusesc sa promoveze acest examen, cu orice nota, organizatorii pun la vanzare o serie de abonamente cu un pret special. Si artistul Tudor Chirila s-a alaturat campaniei "BAC de 10"si sustine performanta in educatie.

Bac de 10 untoldFoto: UNTOLD

"Salut aceasta initiativa a celor de la UNTOLD care ii premiaza pe copiii care-si iau Bac-ul. Poate suna asa ciudat, ca ce e nevoie de stimulent? Da, cateodata se pare ca e nevoie si pana la urma mi se pare ca e vorba despre un festival care se implica in viata educationala si chiar daca o face sub forma asta mi se pare interesant. Mi se pare tare. Luati Bac-ul cu 10 si mergeti la UNTOLD si faceti-va de cap sau luati-va bacul si aveti reducere", spune Tudor Chirila intr-un mesaj video postat pe pagina de facebook a festivalului.

In campania de anul trecut 81 de absolventi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2015, UNTOLD.

Alti peste 4500 de tineri au primit reducere de 100 de lei la abonament.

"Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mandri. Vrem sa sustinem performanta in educatie si in tot acest timp ne-am preocupat sa le putem oferi tinerilor variante cat mai creative de a-si procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atat mai mult e interesant, cu cat daca esti un tanar motivat, nu ai nevoie de bani ca sa vii la festival ci doar sa te pui cu burta pe carte", a declarat Andrei Chereji, directorul de Marketing si Comunicare Untold.

Bianca Cucos,unul dintre absolventii de 10 care a primit cadou din partea Untold acces gratuit la cele patru zile la festival, spune ca si-a stabilit prioritatile, s-a pregatit din timp pentru examenul de Bacalaureat, iar munca i-a fost rasplatita de Untold unde s-a relaxat si s-a distrat pe cinste.

Absolventii care doresc sa participe la campanie pot sa se preinregistreze incepand cu data de 9 iunie si pana pe data de 8 iulie, pe www.untold.com la sectiunea "Bac de 10".

Untold 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Untold a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda.

O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.