Cantaretul de muzica pop, Justin Bieber, in varsta de 22 de ani a fost surprins luandu-se la bataie in Cleveland cu un barbat de doua ori mai mare decat el. Barbatul i-ar fi cerut artistului un autograf pentru fiicele sale, insa Bieber l-ar fi injurat, potrivit TMZ.com. Desi a fost doborat de oponentul sau, Bieber a postat o fotografie pe retele de socializare pentru a le arata fanilor ca nu are nicio zgarietura.

HotNews.roFoto: Hotnews

In clipul video care a ajuns pe retelele de socializare se poate vedea cum Justin Bieber il ataca primul pe un barbat cu o conformatie atletica. Acesta insa nu pare deloc afectat fizic de lovitura artistului pop. Mai mult, in doar cateva fractiuni de secunda, barbatul reuseste sa-l puna pe Justin la pamant.

Episodul s-a petrecut in orasul Clevend, chiar in afara hotelului unde era cazat artistul. Potrivit martorilor, barbatul l-ar fi rugat pe Justin sa dea ii niste autografe pentru fiicele sale si sa faca o fotografie. Asta in conditiile in care starul canadian a anuntat recent ca nu se va mai face fotografii cu admiratorii sai, potrivit DailyMail.co.uk.

La cateva ore dupa incident, Justin Bieber, a postat o fotografie pe contul sau de Instagram pentru a arata ca nu a patit nimic grav si ca nu are semne vizibile in urma conflictului.

Bieber are un intreg "palmares" de “boacane” si agresiuni. A fost arestat de mai multe ori, a condus baut, a sarit sa bata un paparazzo si s-a luat la bataie cu actorul Orlando Bloom din cauza unui topmodel.