Muzica lui Patrice se va auzi in Bucuresti in cadrul Creative Fest, un festival de arta si cultura urbana ce va avea loc intre 22 si 24 iulie in Piata Constitutiei. Line up-ul festivalului este completat de Dub FX, cel mai faimos muzician de strada din lume, Redman, Dilated People si Coely. Pe scena Creative Fest vor mai urca, printre altii, Fratii Grime, CTC, Coma si Robin and the Backstabbers.

HotNews.roFoto: Hotnews

Muzica lui Patrice reprezinta o fuziune intre stilul lui Bob Marley si Prince. Artistul de origine africana canta despre mandria de rasa, spiritualitate, rebeliune si spiritualitate. Hit-urile "Soulstorm", "Up in My Room" si "Everyday Good" l-au facut cunoscut in intreaga lume.

Despre Dub Fx se spune ca este cel mai cunoscut muzician stradal din lume. Artistul, pe numele sau Benjamin Stanford, isi foloseste doar propria voce si o pedala de loop, reusind sa compuna piese reggae, drum and bass, dubstep si hip-hop.

Pe scena #CreativeFest vor mai urca Redman, Dilated People si Coely, iar dintre artistii romani ii amintim pe Gojira & Planet H,Omul cu sobolani,Suie Paparude, Culese din Cartier (Argatu, Fratii Grime, Fantome si Cred Ca Sunt Extraterestru), CTC (Vlad Dobrescu, Deliric si DOC),Coma,Tony Baboon,Robin and the Backstabbers,Basska,ALAN & KEPA,Raku si Dj K-lu & DJ Sauce.

Creative Fest inseamna trei zile de muzica, street dance, demonstratii de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobatii cu skateboard si biciclete, dar si multe alte activitati, activitati. Evenimentul se va desfasura intre 22 si 24 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Intrarea este libera.