Pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Iasi, fanii uneia dintre cele mai longevive si iubite trupe pop-rock din Romania, Directia 5, vor avea ocazia de a fi alaturi de muzicienii pe care-i admira, cu ocazia unui concert-eveniment, prin care sunt aniversati 25 de ani de existenta – „Ramane din noi…dragostea”. Tot atunci, Directia 5 va lansa si un nou album, „Love, Peace and Harmony”, „un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, dupa cum spune liderul trupei, Marian Ionescu.

Concert aniversar Directia 5Foto: Poster

„Concertul Ramane din noi…dragostea va vorbi despre bucuria noastra ca am insemnat si insemnam ceva pentru oamenii din Romania, cu care suntem in conexiune prin muzica noastra. Suntem impreuna de 25 de ani, iar aceasta inseamna ca cineva care a pasit, in urma cu 25 de ani, la un concert Directia 5, are acum in jur de 50 de ani. Asadar, l-am insotit o mare parte din viata sa!”, mai spune Marian Ionescu.

Concertul pe care Directia 5 il va sustine pe 11 decembrie in capitala Moldovei se anunta unul cu o incarcatura emotionala speciala. Fanii trupei vor putea sa asculte hiturile pe care Directia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenta, pentru ca, asa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va contine cantece scrise intre anii 1991 si 2016”.

Totodata insa, muzica ultimului disc, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeste despre libertate si dragoste”, va fi o surpriza deosebita si pentru fanii care o vor asculta la concert. „Noi definim muzica de pe Love, Peace and Harmony ca fiind foarte frumoasa, iar oamenii cu siguranta vor iubi cantecele acestui disc!” este de parere Marian Ionescu.

Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicărescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe), membrii trupei Directia 5, ii invita pe ieseni, pe 11 decembrie, la o sarbatoare a muzicii care a cucerit fanii generatie dupa generatie si care a facut ca aceasta trupa sa fie una dintre cele mai longevive din Romania.

Biletele la concertul trupei Directia 5 din 11 decembrie, de la Iasi pot fi achizitionate online de pe http://vreaubilet.ro/component/k2/item/2070-directia5-ramane-din-noidragostea si de la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.