Muzicianul si compozitorul Goran Bregovic alaturi de Wedding and Funeral Orchestr va concerta la Bucuresti vineri, 30 septembrie, la a doua editie a festivalului intercultural "Baro Foro". Evenimentul se va desfasura la Arenele Romane si au fost puse in vanzare doar 4000 de bilete, anunta organizatorii.

Goran BregoviciFoto: BestMusic

Goran Bregovici se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, spun organizatorii.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de ginte sarba. Are la activ 13 albume vandute in sase milioane de exemplare.

Dupa zece ani in care a cantat muzica rock, Bregovic a renuntat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a facut cunoscut in intreaga lume: o combinatie de ritmuri traditionale balcanice, cu sonoritati rock.

In timpul carierei sale de peste 45 de ani, Bregovic a colaborat cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum "Time of the Gypsies", "Arizona Dream" si "Underground", toate regizate de Emir Kusturica.

Biletele earlybird pana pe 1 august au urmatoarele preturi:

Categoria A - 165 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)

Categoria B - 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)

Categoria C - 65 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Dupa 1 august , biletele costa 185 de lei Categoria A, 119 de lei Categoria B si 75 de lei Categoria C, pana pe 15 septembrie. Dupa 15 septembrie, preturile devin 200 de lei, 125, respectiv 100 de lei.

Biletele pentru festivalul Baro Foro pot fi cumparate online de pe www.iabilet.ro.