​Kristian Nairn, actorul care-l interpreteaza pe indragitul personaj Hodor in cel mai bine cotat serial al ultimilor ani, Game Of Thrones, va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa. Untold va avea loc intre 4 si 7 august, la Cluj-Napoca, iar la editia din 2016 pe scenele festivalului vor urca, printre altii, cei cinci regi ai muzicii electronice: Dimitri Vegas& Like Mile, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren si Tiesto.

HodorFoto: UNTOLD

Kristian Nairn, actorul irlandez de 41 de ani care-l interpreteaza pe Hodor in serialul Game of Thrones, este un pasionat al muzicii house si de mai bine de 5 ani este DJ. Acesta este un DJ foarte cunoscut in cluburile din Marea Britanie si nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones si 7 Sessions.

A fost atras de muzica inca de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar in timp a devenit un mare fan al celor de la Queen. La varsta de 14 ani a devenit pasionat de chitara si de atunci pasiunea lui pentru muzica a crescut.

Si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupe locale si a ajuns in timp sa se alature in turnee unor artisti precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a nascut si pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaste ca atunci cand urca pe scena, lumea il aclameaza HODOR, iar raspunsului lui vine imediat, prin muzica.

UNTOLD va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz si Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Programul festivalului UNTOLD este complet si poate fi consultat pe www.untold.com. Acest program poate suferi mici modificari in perioada urmatoare.