Cea de-a 8-a editie a festivalului de muzica reggae One Love Gathering a inceput luni, 1 august. Festivalul se va desfasura pe tot parcursul acestei saptamani, la aproximativ 30 de km de statiunea Voineasa, la Lacul Vidra. Pe scena evenimentului vor urca, printre altii, Rosa Shanti, El Fata si Sensi Tom.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei mai importanți selectori reggae din Romania, dar si nume internationale sonore precum Rosa Shanti sau El fata, vor fi in perioada 1-7 august iulie pe Lacul Vidra, la One Love Gathering.

Povestea One Love Gathering a inceput in 2009, iar de atunci iubitorii de muzica reggae isi dau intalnire in fiecare an, vreme de 7 zile, in mijlocul naturii.

Este un festival underground, fara sponsori, cu intrare gratuita, despre care nu ai auzit la radio sau la televizor si nici nu ai vazut afise lipite prin oras. One Love Gathering a fost promovat prin intermediul retelelor de socializare si din gura in gura, iar cei mai mulți participanți sunt din afara tarii.

Evenimentul este organizat de baietii de la Kaya Foundation, aceiasi care au construit Kogaion Sound System, primul sound system (sistem de sunet construit artizianal dupa vechi planuri din Jamaica sau UK) din Romania.

One Love Gathering 2016 inseamna:

El Fata (UK)

Sensi Tom - Prophecy RECORDS*stand proud* (Greece)

Rosa Shanti (France)

Dancehall Tradition (Romania)

L45 (Romania)

Samity - Majestic Samity Sound (Bulgaria)

Sistah RastahFairy (Romania)

Transilvania Hardcore (Romania)

Zekarjah (Romania)

Atouck (Romania)

DJ UrziQue (Romania)

Sultan (Romania)

Uzina Dub Crew (Romania)

Tone Tavi (Romania)

Deeproots (Romania)

Bud M - Poormen Sound (Romania)

Natty Ned - Do the Reggae - Romania

*Fotografii luate de pe pagina de Facebook a evenimentului