Trupa De Phazz revine la Bucuresti pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, in turneul de promovare a noului album, "Prankster Bride", care va fi lansat in luna octombrie, au anuntat organizatorii concertului. Biletele au fost puse in vanzare pe eventim.ro si pot fi cumparate la un pret mai mic pana pe 15 august, fiind in perioada de presale.

Poster De Phazz 2016Foto: Events

Proiectul colectiv lounge De Phazz a luat nastere in Germania si are la activ 9 albume. Pana in prezent, trupa a explorat multe genuri, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, trip hop si jazz lounge.

"Prankster Bride", noul album De Phazz, este un mix de tonalitati vocale interesante si de instrumente complexe. Noua aparitie discografica este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupa. Pat Appleton, care, alaturi de Karl Frierson, este aparitia de baza din live-uri, deschide cutia Pandorei cu piesa ce da titlul albumului, "Prankster Bride", o calatorie agonizanta intre miezul noptii si zorii zilei.

De Phazz vor porni in turneul "Prankster Bride" imediat dupa lansarea albumului, in octombrie 2016.

Formula pentru scenele europene le cuprinde pe solistele Karl Frierson si Pat Appleton, alaturi de Oli Rubow (tobe), Bernd Windisch (bass) si Markus Barlet (bariton, saxofon, flaut).

Show-urile lor live sunt placere vizuala si audio in stare pura, combinand voci ispititoare cu cocktailuri video hand-made. Desi in mare parte muzica De Phazz e originala, grupul isi bazeaza cateodata creatiile pe samples-uri din zilele de mult apuse ale Epocii de Aur a cluburilor de jazz. Hiturile "Hell Alright", "Jazz Music" si "No Jive" sunt repere ale genului chill out si au fost preluate pe nenumarate compilatii.

  • Bilete

Pana pe data de 15 august inclusiv, biletele se gasesc la pretul de 90 lei, 135 lei, 180 lei, 225 lei (VIP), in functie de distanta fata de scena. De pe 16 august, biletele vor costa 100 lei, 150 lei, 200 lei si 250 lei (VIP). Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucuresti.