Festivalul Untold de la Cluj-Napoca isi deschide portile joi, 4 august. Turistii care ajung la cea de-a doua editie pot deveni ardeleni - cu diploma - in doar cinci minute. Trebuie doar sa guste palinca si paine cu slanina, sa asculte muzica populara si sa invete expresii ardenelesti cum ar fi "no, da-i pace". Toate acestea langa o capita cu fan.

Untold FestivalFoto: Wikipedia/ Travelcristi

Dupa ce au trecut de acesti pasi, festivalierii vor primi o legitimatie "Level 3 Transilvanean" si vor putea sa se fotografieze langa o capita de fan. Acestia vor putea apoi sa faca o plimbare in asa numitele State Unite ale Maramuresului unde vor picta pe linguri de lemn.

In plus, animatori internationali din Berlin vor face spectacole extravagante in campusul festivalului.

Nu vor lipsi jongleriile cu foc si nici tiroliana pentru pasionatii de adrenalina, iar cei care vor sa mediteze se pot bucura de sunetele si vibratiile bolurilor tibetane.

Organizatorii anuntau cu o zi inainte de festival ca s-au vandut toate abonamentele de acces pentru cele patru zile, astfel acestia au mai pus in vanzare inca 4000 de bilete cu acces de o zi. Ultimele bilete disponibile pentru editia 2016 mai pot fi achizitionate pe www.untold.com, iar pe perioada festivalului de la intrarea in Parcul Central, dinspre Opera Maghiara.

Pentru cea de-a doua editie s-au luat masuri de securitate sporite, transportul de noapte va fi asigurat pe intreaga perioada a festivalului si este interzis accesul in zona festivalului cu rucsac, ghiozdan sau geanta. Citeste tot ce trebuie sa stii despre Untold aici.

UNTOLD are loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic,Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz si Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Programul festivalului UNTOLD este complet si poate fi consultat pe www.untold.com.

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda. O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.