Cel mai asteptat eveniment muzical al anului, festivalul Untold, s-a incheiat noaptea trecuta cu concertul sustinut de unul dintre cei mai tineri DJ din lume, Martin Garrix. Sambata, in cea de-a treia seara de festival, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost surprins dansand printre spectatori cu sotia pe umeri. Imaginea a facut inconjurul internetului.

Emil Boc, cu sotia pe umeri la UntoldFoto: captura facebook

Familia Boc pare sa se fi distrat pe cinste sambata seara la cea de-a doua editie a festivalului Untold 2016. O fotografie cu edilul orasului si cu sotia pe umeri a devenit virala pe retelele de socializare.

Imaginea a aparut pe pagina de Facebook a Q Magazine, iar pana la ora transmiterii acestei stiri are peste 2.600 de like-uri si aproape 1.000 de share-uri (redistribuiri).

Nu este prima oara cand Emil Boc este surprins intr-o astfel de situatie. In urma cu cativa ani edilul a participat la o bataie cu perne in centrul Clujului.

Peste 80.000 de persoane au participat la ziua a treia a Festivalului Untold. Primarul Clujului si sotia sa au plecat de la festival abia dimineata, dupa ce Armin Van Buuren a terminat spectacolul.

DJ-ul olandez Armin van Buuren a oferit o reprezentatie memorabila miilor de participanti la cea de-a treia seara a Festivalului Untold, artistul prelungindu-si cu aproape patru ore concertul, care s-a incheiat la rasaritul soarelui cu un foc de artificii si in aplauzele necontenite ale fanilor, desi masinile il asteptau inca de la ora 4 sa-l duca la hotel.