​Garou, unul dintre cei mai iubiti cantareti canadieni, revine in Romania. Acesta va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti chiar in seara de Halloween, pe 31 octombrie, de la ora 19.30. Concertul de la Bucuresti, ”Fly Me to the Moon”, face parte din turneul mondial 2016 – 2017 al cantaretului. Biletele au fost scoase in vanzare pe vreaubilet.ro.

Garou revine la BucurestiFoto: Talentivity

Cantaret, compozitor, actor si instrumentist (canta la chitara, trompeta, pian, orga si armonica), Garou are la activ milioane de albume vandute in intreaga lume si a fost rasplatit cu discuri de platina.

„Ca artist, esti in legatura constanta cu copilul din tine, cu acea stare de fascinatie pe care o simt acestia cand descopera lumea. Este vorba despre acea fascinatie care ii face pe oameni sa iubeasca viata. Asta este si motivul pentru care imi place sa cant”, marturiseste Garou.

„Adevarata muzica vine dinlauntrul artistului, din experienta reala de viata”, crede artistul.

Cunoscut pentru celebrul rol al lui Quasimodo din drama muzicală „Notre Dame de Paris”, Garou isi aminteste episodul in care Luc Plamondon l-a vazut intr-un spectacol si s-a gandit ca ar fi interpretul perfect pentru cocosatul de la Notre Dame.

„Inca nu inteleg cum a crezut ca pot da viata tristetii lui Quasimodo, cand eu cantam despre bucurie si fericire. Este dincolo de intelegerea mea!”, a precizat artistul.

”Belle”, una dintre piesele celebre ale acestei drame muzicale interpretate de Garou, a fost votata cel mai bun cantec din ultimii 50 de ani de catre publicul francez.

Biletele pentru concertul sustinut de Garou pe 31 octombrie la Sala Palatului au fost scoase in vanzare online, pe vreaubilet.ro.

  • Preturi bilete

Golden VIP: 350 lei

VIP: 320 lei

Categoria 1-260 lei

Categoria 2-200 lei

Categoria 3-130 lei

Categoria 4-100 lei