24 de fani care au asistat la un festival rap din statul american Ohio, pe al carui afis s-a aflat si rapperul Machine Gun Kelly, au fost spitalizati si au necesitat ingrijiri medicale, dupa ce au mancat bomboane cu marijuana in timpul acelui eveniment, relateaza news.ro citand contactmusic.com.

Mai multe state americane aproba legalizarea marijuaneiFoto: Agerpres

Aproximativ 3.000 de persoane erau prezente la Ohio Dreams Venue din orasul Butler, sambata seara, in momentul in care un barbat a inceput sa imparta spectatorilor pachetele cu bomboane colorate. Acele pachetele erau marcate cu inscriptia "medicamente prescrise", potrivit presei locale, fiind, de fapt, bomboane ce contineau o concentratie ridicata de Tetrahidrocanabinol (THC), substanta activa din marijuana.

Autoritatile au dezvaluit ca 24 de persoane au fost spitalizate dupa ce au mancat acele bomboane distribuite gratuit. Pacientii au fost externati dupa ce medicii le-au injectat naloxon, un antidot contra supradozei de droguri.

"Nu si-au pierdut cunostinta. Se simteau pur si simplu diferit", a declarat Joe Masi, politist in Richland County, pentru Mansfield News Journal.

Politia a identificat deja suspectul, care este un barbat in varsta de 28 de ani, Matthew L. Gross, originar din Michigan. Acesta a fost arestat si acuzat de trafic de droguri.