Andrew Craighan, membru al formatiei My Dying Bride, isi va dona chitara pentru victimele din Colectiv, dupa concertul pe care trupa il va sustine vineri seara, 12 august, in cea de-a doua zi de Rockstadt Extreme Fest, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. Evenimentul se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Cetatea Rasnov.

HotNews.roFoto: Hotnews

Chitara va fi scoasa la licitatie, iar banii vor fi folositi pentru tratamentele medicale ale supravietuitorilor incendiului care a avut loc in seara de 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Este vorba despre o chitara Mayones Vedius. Instrumentul va putea fi vazut incepand de sambata la standul festivalului. Licitatia va incepe saptamana viitoare, se va face online, insa mai multe detalii despre vor fi anuntate zilele urmatoare, spun organizatorii.

Formatia My Dying Bride va urca pe scena Rocksradt Extreme Fest vineri seara, incepand cu ora 00.30.

Dupa tragedia din Colectiv, trupa britanica My Dying Bride a scris, pe pagina oficiala de Facebook, un mesaj tribut adresat muzicianului Adrian Rugina, care a decedat in urma incendiului produs pe 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti.

Cea de-a IV-a editie a Festivalului de muzica Rockstadt Extreme Fest 2016 are loc intre 11-14 august, Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov, unde vor concerta rockerii controversati de black metal de la Mayhem, formatia Soulfly, My Dying Bride dar si alte zeci de trupe.