Nascuta in Feroe, vocalista ​Eivør e o insula in sine. Cu linii melodice care curg din surse necunoscute, ca o apa aflata in mai multe stari in acelasi timp, si o voce taiata din cristal pur, artista e inainte de toate o aparitie singulara in marea de show-uri din Bucuresti. Stranie la prima vedere, ​Eivør reuseste sa-si prinda audienta intr-o fantezie pe care uneori n-o putem intelege, dar pe care o simtim. Sesiunile de vrajitorie live se intampla de-adevaratelea, iar incantatiile ei exotice functioneaza, indiferent daca sunt rostite in limba ei materna, feroeza, sau in improvizatii, intr-o limba de mare circulatie - muzica pura.

Eivør in concert in Bucuresti 2016Foto: Hotnews

Stranie la prima vedere, ​Eivørreuseste sa-si prinda audienta intr-o fantezie pe care uneori n-o putem intelege, dar pe care o simtim. Sesiunile de vrajitorie live se intampla de-adevaratelea, iar incantatiile ei exotice functioneaza, indiferent daca sunt rostite in limba ei materna, feroeza, sau in improvizatii, intr-o limba de mare circulatie - muzica pura.

Copilul fenomen al Insulelor Feroe, Eivᅢr e pe scena de la 13 ani, gasindu-si initial inspiratia in folk-ul traditional feroez si continuand cu jazz, trip-hop, grunge si rock, pana la folktronic. Devine o prezenta importanta in muzica scandinava si castiga premiile insulei vecine, Islanda, luand distinctiile care sunt de obicei rezervate artistilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului "The Last Kingdom", produs de BBC.

Eivør vine pentru prima data in Romania cu ultimul ei material, Slør si o suita de piese care ne vor ramane multa vreme in playlist-uri.

Program

Concertul Eivor are loc pe 13 noiembrie 2016, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Biletele pentru acest eveniment costa 115, 135, 155 de lei in functie de categorie, si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si pagina de Facebook Twin Arts

Video