Hit-ul "Lost on You" se va auzi pe 17 septembrie in Bucuresti. LP (Laura Pergolizzi) canta in premiera la Bucuresti, iar Asaf Avidan revine cu un concert acustic cu piesele care l-au facut faimos, la Full Moon Live, eveniment care se desfasoara intre 16 si 17 septembrie, la Arenele Romane. Lor li se alatura Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia si Imagination Orchestra.

HotNews.roFoto: Hotnews

LP canta rock, pop, indie rock, indie pop si alternative rock. Descoperita de solistul trupei Cracker, David Loewry, si-a produs alaturi de el in 2001 primul album intitulat "Heart-Shaped Scar". In postura de compozitoare a scris, printre multi altii, pentru Rihanna, Christina Aguilera si Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este "Lost on you", lansat in iunie 2016. Alaturi de single-ul "Muddy Waters", vor face parte din cel de al patrulea album anuntat semnat de LP.

Asaf Avidan, cantaretul israelian de muzica folk-rock nascut in Ierusalim, dar crescut in Jamaica si New York, si-a lansat E.P.-ul de debut, "Now that you're leaving" in 2006, dupa o despartire dureroasa care i-a inspirat drumul muzical. Porneste o colaborare cu trupa The Mojos in concertele live. Primul sau album, "The Reckoning", a fost lansat in 2008, urmat de "Poor Boy/Lucky Man" in 2009.

Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele doua albume au fost relansate si in Europa in 2010, respectiv 2011. In 2012, fragmente din melodia "Reckoning Song" au fost folosite de DJ-ul Wankelnut pentru remix-ul "One Day", care a devenit un hit international care l-a impins pe Asaf pe pozitii fruntase in topurile din Germania, Austria si Elvetia.

In acelasi an si-a lansat albumul "Different Pulses", urmat in 2015 de al doilea album solo, "Gold Shadow". Dupa cel de al treilea album creat impreuna cu The Mojos, "Through the Gate", ambele parti au pornit proiecte pe cont propriu.

Asaf Avidan si-a croit drum prin lume cu o serie de concerte acustice, concept cu care a venit si in Romania in 2014. Israelianul cu bunici romani a fost foarte incantat sa viziteze locurile in care ar fi putut trai si unde ar fi putut avea o alta viata.

Lucia si-a facut debutul la 18 ani cu cover-ul piesei "Silence" a celor de la The MOOoD. Versiunea ei a atins peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar muzica si stilul ei s-au bucurat de atentie din partea site-urilor de specialitate. In iunie 2012, Lucia a semnat cu Global Records. In august 2012 a sustinut primul concert important reprezentand muzica romaneasca la Summer Well Festival.

Trupa Moonlight Breakfast a luat nastere prin intalnirea solistei Christie cu producatorul Bazooka. Cei doi s-au casatorit intre timp, iar copilul lor adora scena. Pianistul si chitaristul Adita a intregit trupa. Moonlight Breakfast a apucat exact 5 repetitii inainte de primul lor concert, si nu a fost vorba despre un club underground, ci despre deschiderea concertului celor de la Jamiroquai, unde au cantat pentru o multime de 35.000 de oameni.

Formata in ianuarie 2010, trupa Yelllow se localizeaza ca stil in zonele electro, trip-hop, experimental, pop si alternative. Scena este locul de joaca al celor patru membri: Andi (claviatura, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe). Sunt o fuziune a doua concepte opuse: tipat (digital, ascutime) si scazut (bass, down tempo), insumand, de asemenea, luminozitatea, optimismul si fericirea culorii pe care o reprezinta.

Un grup format din tineri muzicieni de exceptie, condusi de excelentul saxofonist Catalin Milea, Imagination Orchestra isi urmeaza instinctul de a face muzica prin imaginatie, improvizatie, compozitie sau invatare colectiva, interactiune si studiul ritmurilor non-europene (indiene si africane), etc. IMO interpreteaza cu virtuozitate compozitii proprii, creeaza sonoritati inedite si improvizatii spectaculoase. Initiatorul si "conductorul" acestui adevarat big band de tip nou este saxofonistul si compozitorul Catalin Milea, unul dintre cei mai activi si creativi artisti din generatia sa.

Abonamentele pentru ambele zile costa 199 lei.

Presale: primele 300 de abonamente, la pretul de 179 lei, intra direct in Golden Ring. Oferta promotionala disponibila in limita a 300 de abonamente, pana pe 31 august inclusiv. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro.

Program:

Vineri, 16 septembrie

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

Sambata, 17 septembrie

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)

DJ SET

LP (USA)