Formatia romaneasca Vunk lanseaza trilogia Enigma, proiect care are la baza trei concerte, primul fiind programat pentru data de 15 octombrie. Urmatoarele doua concerte vor avea loc pe 9 decembrie, respectiv 21 aprilie in Beraria H din Bucuresti.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Patru ani la rand le-am aratat fanilor nostri in concertele de la Polivalenta, povesti cu emotie, energie, inovatii, premiere pentru spectacolele din Romania.In acest an schimbam regula si in loc de un concert vor fi trei. Am gandit o Trilogie in care vorbim despre increderea pe care o dau fanii unui artist, sportiv sau orice fel de performer. Atunci cand un spectator cumpara bilet la spectacol, cumpara, de fapt, pentru doi: pentru el si pentru artist. Asa s-a nascut si piesa Du-ma mai departe, care da titlul primului concert din Trilogie, o piesa care va fi un duet cu Smiley", a declarat liderul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Pentru aceste concerte scena din Beraria H va avea un design special, anunta organizatorii.

Trupa VUNK s-a lansat in 1999, sub numele de VANK, nume format din initialele membrilor (Victor, Alex, Nicu si Cornel). Vunk este o formatie pop rock din Romania. Trupa a fost formata dupa ce Alex Belciu si Victor Cenusa au plecat din Vank. Cei doi membri ramasi, vocalistul Cornel Ilie si tobosarul Nicu Sarghea, i-au recrutat pe muzicienii Bogdan Crucianu (bas) si Gabi Maga (chitara).

Cornel Ilie a colaborat cu cateva nume ale scenei muzicale romanesti, cum ar fi Andra sau Antonia si a compus muzica pentru: Keo, Dana Nalbaru, Maria Radu, Andreea Balan si Tina.

Biletele pentru concertul "Du-mamaideparte"pot fi cumparate pe bilete.ro si din magazinele Germanos.