Seria concertelor Twin Arts continua in aceasta toamna cu 5 concerte ce se anunta spectaculoase. Primul invitat este maestrul tunisian al oud-ului, Dhafer Youssef, care se intoarce in Romania intr-o formula noua, alaturi de care isi va prezenta proaspatul disc Diwan of beauty and odd, scos pe piata in data de 16 septembrie. Quartetul este completat de muzicienii Aaron Parks (pian), Ben Williams (bass) si Justin Faulkner (tobe).

TwinArts_2016Foto: webPR.ro

Concertul Dhafer Youssef face parte din seria Jazz Night Out si va avea loc pe 27 octombrie 2016, ora 20.00 la Sala Radio din Bucuresti.

O alta prezenta mult asteptata este Hindi Zahra. Dupa show-ul sold out de anul trecut, artista marocana revine in Bucuresti pentru un concert la Arenele Romane in care Hindi Zahra va canta in engleza, franceza, dar si berbera, cele mai cunoscute piese ale sale, hipnotizandu-si fanii cu show-ul sau electrizant si direct pentru care a devenit celebra si atat de iubita.

Concertul Hindi Zahra face parte din seria Jazz Night Out si va avea loc pe 1 noiembrie 2016, ora 20.00, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti.

Jazz Night Out continua cu The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini. Cariera impresionanta, colaborarile cu Prince, Chick Corea, The Dave Matthews Band, Branford Marsalis sau Marcus Miller, dar si cele cinci premii Grammy, vorbesc de la sine pentru Victor Wooten, care revine si el la Jazz Night Out dupa concertul memorabil din 2014. Basistul american isi va rasfata de data aceasta publicul din Romania cu un Power Trio imprevizibil, inovator si energic, completat de doi giganti ai instrumentelor- tobosarul Dennis Chambers, cunoscut pentru concertele sustinute impreuna cu Carlos Santana, si saxofonistul Bob Franceschini, un instrumentist desavarsit de a carui virtuozitate s-au bucurat celebritati precum Celine Dion, Mike Stern sau Paul Simon.

Concertul Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini va avea loc pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.

Robert Glasper Experiment detinator a doua premii Grammy (pentru cel mai bun album R&B si cea mai buna interpretare), concerteaza in premiera in Romania, cu un original proiect in care hip-hop-ul si R&B-ul isi gasesc natural locul langa jazz. Un vizionar al generatiei sale, Glasper a cantat alaturi de Erykah Badu, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Norah Jones, Stevie Wonder sau John Scofield. In Bucuresti va fi insotit de Derrick Hodge (bass), Mark Colenburg (tobe) si Casey Benjamin (vocoder si saxofon).

Concertul Robert Glasper Experiment face parte din seria Jazz Night Out si va avea loc pe 28 noiembrie 2016, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.

Tot un concert marca Twin Arts, de data aceasta in alt registru muzical, o are ca invitata pe Eivor, artista feroeza care va sustine primul sau concert in Romania in luna noiembrie. Ludica, introspectiva sau vulnerabila, Eivor are rara calitate de a convinge si seduce publicul prin dezarmanta sa sinceritate si caldura. Rezonantele stranii ale vocii sale au fost apreciate de catre critici, artista fiind distinsa cu premii pentru ”Cea mai buna voce” si ”Cea mai buna interpretare”. De la debutul sau, din 2000, si pana in prezent, discografia cantaretei feroeze numara nu mai putin de 9 albume, reputatia sa depasind cu mult granitele meleagurilor sale nordice.

Concertul Eivor va avea loc pe 13 noiembrie 2016, ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.

Biletele pentru aceste concerte se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.