O mica atentie celor mai tineri, iubitori de muzica, vine din partea German Quality Entertainment, cu ocazia Zilei Nationale a Germaniei: Weekend-ul Shiller porneste de vineri, 30 septembrie, ora 00.00 si se opreste pe 2 octombrie, la ora 23.59, perioada in care pretul unui bilet la concertul Schiller va fi de doar 99 lei, redus de la 199 lei.

Concert Schiller 2016Foto: webPR.ro

Pe aceasta cale, va reamintim ca in mai putin de o luna vom prezenta un eveniment premiera in Romania: Schiller, artistul german de muzica electronica, denumit si "The God of Sound", care va concerta pe data de 22 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Show-ul va dura cel putin 100 de minute, timp in care Schiller, prin noul sau turneu "Future", va aduce publicul iubitor de muzica electronica mult mai aproape de relaxare si visare cu noile sale compozitii, dar si cu piese mai vechi ce l-au facut celebru.

"Fiecare melodie de pe 'Future' e ca si cum ti-ai imagina un film, intreg albumul te poate duce cu gandul la coloana sonora a unei pelicule in care te regasesti, in care poti simti 'Paradisul'. Este nou, este emotional, optimist, pe alocuri mistic; este linistitor, este un nou material care te va determina sa plutesti. Vei fi furat de val ascultandu-l, te vei simti bine, e ca si cum il cunosti, e muzica ta. 'Future' este un nou produs discografic pe care il poti asculta cand te intorci acasa de la job, de la scoala. Te asezi pe canapea, iti pui castile, te relaxezi si te plimbi prin lumea imaginata de tine", a declarat SCHILLER pentru German Quality Entertainment.

Intrarea va fi permisa de la ora 19.00!

Pe acest nou produs discografic, de altfel si primul ce are un titlu in limba engleza, SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Keta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia - cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei "For You".

Future a sarit direct pe locul 1 in Germania in prima saptamana de la aparitie.

Asadar, va invitam la o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de cele mai cunoscute piese semnate SCHILLER, cum ar fi: I Feel You (in colaborare cu Peter Heppner), Smile (in colaborare cu Sarah Brightman), Liebe (cu Mila Mar), You (alaturi de Colbie Caillat), I've Seen It All sau I Miss You (cu Maya Saban), plus secvente de pe noul album, toate traite LIVE intr-o cascada perfecta a sunetului, intr-o cascada perfecta de lumini, un show executat impecabil de toti instrumentistii alaturi de care SCHILLER va sosi la Bucuresti, pentru ca va fi echipa completa (chitara, bas, clapa, baterie si voce).

Biletele pot fi achizitionate online de pe eventim.ro si magazinele afiliate.