Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra concerteaza la Arenele Romane din Capitala vineri, la cea de a doua editie a festivalului intercultural 'Baro Foro'. The Zuralia Orchestra va sustine un show de 80 de minute inainte de spectacolul lui Goran Bregovic, potrivit organizatorilor citati de Agerpres.

The Zuralia Orchestra, infiintata in 2011, este un grup de 11 muzicieni experimentati, recunoscuti atat pe plan local, cat si international, ce combina trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor doi solisti si, bineinteles, clarinetul.

Formatia interpreteaza, sub indrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzica - o fuziune intre folclorul romanesc si muzica autentica gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale. Membrii formatiei au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte trupe, la numeroase festivaluri de muzica si evenimente din Romania si din strainatate. De asemenea, ei au colaborat in diverse ocazii cu mari artisti de talie internationala.

Biletele pentru festivalul ''Baro Foro'' se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si in retelele Eventim si bilete.ro.

Aproape de ziua concertului, tichetele au fost puse in vanzare la 200 de lei - categoria A, 125 lei - categoria B si 80 lei - categoria C.