Cantaretul Damian Marley, fiul cel mic al legendei muzicii reggae Bob Marley, planuieste planuieste sa transforme o inchisoare intr-o ferma de marijuana, oferind astfel peste 100 de locuri de munca intr-o localitate din statul american California, scrie contactmusic.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit revistei Billboard, inchisoarea dezafectata pe care au cumparat-o Damian Marley si partenerii sai de afaceri ar urma sa ofere peste 100 de locuri de munca. Aceasta se afla in localitatea californiana Coalinga.

Marley spera sa recolteze prima cultura de marijuana de Coalinga la inceputul anului viitor.

Intre timp acesta a lansat un nou sortiment de marijuana, "Speak Life", pe care l-a creat in colaborare cu directorii companiei Ocean Grown. Numele lui Marley este asociat si cu compania TruCannabis.

Damian Robert Nesta "Junior Gong" Marley s-a nascut pe 21 iulie 1978 in Kingston, Jamaica si este un cantaret de muzica reggae, castigator a trei premii Grammy si cel mai mic fiu al lui Bob Marley. La fel ca tatal si restul familiei Marley, Damian este adept al rastafari (un curent religios) si isi ghideaza viata si muzica dupa principiile acestui curent: dragoste, o singura planeta si libertate pentru toata lumea.