Trupa Celelalte Cuvinte implineste 35 de de la infiintare, prilej cu care va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 4 noiembrie. Pe aceeasi scena va urca si trupa Conexiuni, dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, anunta organizatorii. O parte din banii incasati va fi folosita pentru restaurarea casei memoriale "George Enescu" de la Mihaileni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Concertele vin in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.

Trupa Celelalte Cuvinte va sarbatori nu mai putin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formatii romanesti, care nu si-a schimbat componenta.

"Ne bucuram ca acest concert coincide cu implinirea varstei de 35 de ani a trupei si ca ne putem implica in misiunea Campaniei Oamenii Timpului. De asemenea, cred, personal, ca restaurarea casei lui George Enescu este importanta, avand in vedere amprenta pe care muzica sa a lasat-o asupra culturii romanesti si internationale. Inca de la inceput am sprijinit proiectele culturale cu adevarat valoroase, si e o bucurie pentru noi ca dupa 35 de activitate putem continua pe acest drum", declara Calin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte.

Dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, cei de la Conexiuni revin in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii '90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.

"Pe 4 noiembrie, vom stabili la Arenele Romane puncte de conexiune cu limbajul celorlalte cuvinte, in cadrul unui eveniment deosebit. Conexiunile continua. Un nou album se afla in lucru, iar in urmatoarea perioada trupa va iesi la rampa cu piese si videoclipuri noi", spun membrii Conexiuni.

Biletele au pretul de 50 de lei si se pot cumpara din Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.