Zoia Alecuva invitape data de 21 octombrie la un concert plin de energii pozitive si stari de bine. "Publicul roman a suportat 23 de ani de prostitutie culturala si gust muzical. Nu s-a mai creat, nu s-a mai educat gustul muzical al oamenilor, li s-a dat muzica proasta, ieftina, pacaleli comise de catre pacalici... Foarte multi ani au facut playback cu nerusinare!", declara Zoia Alecu.

AfisFoto: Hotnews

Zoia Alecu implineste in noiembrie 43 de ani de cariera artistica. A inceput sa cante folk in '73, iar din '86 pleaca cu trupa rock Sfinx Experience intr-un turneu european care va dura mai bine de 19 ani. La revenirea in tara, Zoia Alecu revine la prima ei dragoste, folk-ul, iar in 2007 isi lanseaza primul album de autor, "Vino aici". Single-ul "Vino aici" este cunoscut si ascultat de la Bucuresti la Satu Mare, de la Constanta la Timisoara, de la Iasi pana la Garana. Pana in prezent, Zoia Alecu a lansat 4 albume de autor, "Carari de maci", "Printre lupi" si cel mai recent, "Sa ierti".

La concertul de vineri, 21 octombrie, din Trollo Pub, veti putea auzi tusele rock din vocea ei, dar si sensibilitatile glasului Zoiei Alecu, pe versurile proprii, versuri care ]ti raman in suflet si-n gand.

#hailaconcert

Cand: 21 octombrie 2016, ora: 19.30

Unde:Trollo Pub,Soseaua Viilor nr. 11

Rezevari: 0726 675 448 / 0733 916 441

Intrare: Suport artist

UPDATENu mai sunt locuri disponibile