Artista marocana Hindi Zahra a ajuns in Bucuresti si va canta in aceasta seara la Jazz Night Out. Concertul are loc la Arenele Romane, in cort incalzit.

Concert_HINDI_ZAHRAFoto: webPR.ro

Hindi Zahra a revenit in Bucuresti dupa show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezenta scenica intensa, Zahra e naiva si senzuala, intr-o spirala de stari care urca si coboara intr-un vartej de influente: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues si un ingredient pentru care inca mai cautam un nume.

Dan Byron si Luiza Zan vor canta in deschiderea concertului

Avind la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.

Program si reguli de acces :

ACCES

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Portile sunt deschise pe toata durata evenimentului.

PROGRAM

Acces Public: 19:00

Dan Byron & Luiza Zan- Live Acoustic Duo: 20:00-20:45

Hindi Zahra:21:00-22:30

BILETE

Biletele la concertul Hindi Zahra costa 130 de lei si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas), online pe www.eventim.ro, dar si de la intrarea in Arenele Romane in seara concertului.

Link: http://bit.ly/2bUHWkL

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane in baza unui bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu este permisa parasirea acesteia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este este permis insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Pentru copii este recomandata utilizarea castilor de protectie.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Mai multe detalii pe : www.twinarts.ro si pagina de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Video