Luni, 5 decembrie, formatia renascuta la initiativa Printului Charles in 2011, porneste intr-o aventura prin Romania, redand savoarea rock-ului si a hiturilor Dire Straits in 4 orase. Prima oprire va fi la Cluj Napoca, la Sala Polivalenta (5 decembrie), urmand mai apoi Craiova (7 decembrie, Sala Polivalenta), Brasov (9 decembrie, Sala Sporturilor) si Bacau (10 decembrie, Teatrul de Vara "Radu Beligan").

Concert Dire StraitsFoto: Phoenix Entertainment

Dire Straits a scris istorie in muzica rock si s-a bucurat de un success formidabil la cel mai inalt nivel. Dupa despartirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat sa rasune live in toata lumea prin trupa The Straits, care, mai apoi, avea sa evolueze sub numele de "The Dire Straits Experience".

Astfel, Dire Straits Experience, condusa de componentii originali Dire Straits, Christ White si Chris Whitten, acompaniati de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov si Cluj Napoca hituri ca "Sultans of Swings", "Your latest trick", "Tunnels of Love", "Money for nothing", "Brothers in arms" sau "Romeo and Juliet".

Accesul publicului va fi disponibil dupa ora 19:00, urmand ca show-urile sa inceapa de la ora 20:00 in cazul tuturor concertelor din turneu.

Biletele pot fi cumparate online de pe Eventim.ro, iar preturile variaza intre 60 si 300 de lei.