Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out anul viitor, a fost nominalizat a cincea oara la premiile Grammy pentru cel mai recent album al sau, Take Me to the Alley.

Foto:

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va prezenta publicului din Romania acest album cu ocazia primului sau concert in tara noastra.

Take Me to the Alley este nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album, aceeasi categorie care in 2014 i-a adus lui Porter un Grammy pentru discul Liquid Spirit. Despre premiu, muzicianul marturiseste ca i-a deschis multe usi, admiratia si respectul care au venit odata cu aceasta recunoastere onorandu-l. In acelasi timp, Gregory Porter se grabeste sa adauge ca adevarata sa satisfactie artistica este aceea de a atinge inimile oamenilor cu muzica si versurile sale.

Se pare ca a reusit acest lucru cu noul album, Take Me to the Alley urcand pe locul 1 in Apple Music pe 6 continente, in tari precum Japonia, Canada, Australia, Africa de Sud, Brazilia, Germania, Marea Britanie sau Franta.

De altfel, succesul nu-l ocoleste pe Gregory Porter, artistul fiind nelipsit de la marile festivaluri de jazz ca Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival, discurile sale se vand in numar foarte mare, iar premiile castigate vorbesc de la sine: un Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, doua Jazz FM Awards, dar si titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards in 2014.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va sustine primul sau concert in Romania, in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Biletele la acest concert costa 120, 150, 180, 220, 260 de lei in functie de categorie si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, CinemaPro), online pe www.eventim.ro, dar si la casieria Salii Palatului.

Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Jazz Night Out si Twin Arts.

Video