Compozitorul si chitaristul american de jazz-fussion Al Di Meola va concerta pe data de 20 mai, ce la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, unde va interpreta compozitii noi, dar si piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney. Preturile biletelor pornesc de la 59 de lei si ajung pana la 629 de lei. Primele 300 de bilete, exceptie facand biletul VIP, beneficiaza de o reducere de 10%, anunta German Quality Entertainment.

HotNews.roFoto: Hotnews

Al Di Meola (pe numele real Al Laurence Dimeola), nascut pe data de 22 iulie 1954, in New Jersey, SUA, este un chitarist de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american, de origine italiana. Unul dintre marii tehnicieni ai chitarei, comparabil cu John McLaughlin, ca tehnica si cu Carlos Santana, ca izvor de inspiratie.

Cel mai nou albumul “Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul.

Meola se numara printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ si i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

Printre artistii cu care a colaborat se numara Santana, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon si Phil Collins.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumparate online prin reţeaua Eventim şi costa de la 59 la 629 de lei. Primele 300 de bilete pot fi cumparate cu o reducere de 10%, cu exceptia biletului VIP, care nu poate fi supus acestei campanii din motive contractuale. Un bilet VIP presupune participarea la probele de sunet, intalnirea artistului, fotografierea cu acesta si primirea unui CD cu autograf.