Micuta orchestra Pink Martini revine pe 20 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti cu un concert Jazz, pop si muzica clasica. Storm Large este vocea care ii va insoti in noul turneu european. Biletele pot fi cumparate prin reteaua eventim, iar preturile pornesc de de la 120 si ajung pana la 280 de lei, anunta Events.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe langa vocea din live-urile Pink Martini, Storm Large este actrita, dramaturg si autoare. A bifat notorietatea nationala in State in 2006, ca finalist la show-ul CBS Rock Star: Supernova.

"Daca Natiunile Unite ar fi avut o trupa proprie in 1962, probabil ca noi am fi fost", spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei.

Pink Martini a luat fiinta in 1994, in Oregon, Portland, orasul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Muzica Pink Martini este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Douazeci de ani mai tarziu, Pink Martini canta in 22 de limbi in sali de opera, sali de concerte, la festivaluri de film, in muzee si pe podiumul defilarilor de moda. In 2014, trupa Pink Martini a intrat atat in Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cat in si Oregon Music Hall of Fame.

Pe 20 aprilie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00.

Biletele pot fi cumparate prin reteaua Eventim, iar preturile pornesc de de la 120 si ajung pana la 280 de lei. Pana pe 24 decembrie inclusiv, biletele (cu exceptia categoriei VIP) au 20% reducere.

Reducerile continua si in perioada 24 decembrie - 15 ianuarie, cand biletele (cu exceptia categoriei VIP) au 10% reducere.