​Cantaretul Giorgos Tsalikis, numit “Ricky Martin al Greciei” si considerat unul dintre cei mai sexy barbate din lume, va sustine un concert marti, 14 februarie, in club Boa din Bucuresti.

Giorgos TsalikisFoto: Talentivity

Giorgos Tsalikis, artist ale carui albume au fost distinse cu discuri de aur si platina, nu este la prima vizita in Bucuresti, oras caruia, dupa cum el insusi a marturisit, ii datoreaza debutul sau in cariera muzicala. Despre prima sa intalnire cu capitala Romaniei, vedeta muzicii grecesti isi aminteste:

„Momentul in care m-am suit in autobuz ca sa merg la Bucuresti, o destinatie necunoscuta mie, a fost un cosmar. Am plans!” recunoaste cantaretul, al carui plan, la acel moment, era sa studieze medicina la Bucuresti.

De sarbatoarea internationala a iubirii, pe 14 februarie, de Valentine's Day, la Club Boa, unul dintre cei mai cel mai indragiti cantareti din noua generatie de artisti ai Greciei, Giorgos Tsalikis va fi amfitrionul unei seri de muzica greceasca si va readuce la Bucuresti unele dintre celebrele sale hituri cu care a cucerit publicu.

Seara va fi deschisa de concertul celor de la Acropolis Band.

Biletele pot fi cumparate online pe vreaubilet.ro.